Pages

Thursday, September 17, 2015

Tia Wedding


Hello Friends!
Another beautiful bride in the books.   
Photo by Katie Haas Photography
Hair by Laura Rausch
Makeup by me

31 comments:

 1. Quester is a Pakistan-based questioning answering website where people can ask questions and we try our best to provide them with the best answers. Anyone can ask any legit question in English or Roman Urdu and we provide answers in the same language format. www.quester.pk

  ReplyDelete
 2. rước kia cô rất tự nhiên đưa tay cho anh, nhưng hôm nay cô không cần để ý đến anh, vậy mà anh lại nắm lấy tay cô thật chặt.
  Lòng bàn tay anh truyền đến hơi ấm, cô ra lệnh cho chính mình không được nhìn anh để tránh cho anh phát hiện ra cô rung động.
  Anh thực đáng chết nha, đã muốn vứt bỏ cô, lại còn cầm tay cô làm gì? Là muốn sau này cô sẽ nhớ tới anh, nhớ anh đến phát khóc ư?
  Cô sẽ không l Tiếng anh cho người đi làm
  Tiếng anh cấp tốc
  Luyện thi toeic tại hà nội
  Tiếng anh cho người lớn tuổi
  Tiếng anh cho người mới bắt đầu
  Học tiếng anh tại hà nội
  dạy tiếng anh cho doanh nghiệpại vì anh mà cảm thấy tan náy cõi lòng, hôm qua là trong lúc xúc động nhất thời cô mới như thế, từ giờ trở đi, cô sẽ giấu kín tâm sự trong lòng, cho dù đến lúc ký tên ly hôn cô cũng không để cho anh nhìn thấy vẻ yếu ớt của mình.

  ReplyDelete
 3. walatra gamat emas romancesme thank for information, like is like

  ReplyDelete
 4. Hey, I like the manner in which you post. I like the theme. A debt of gratitude is in order for such an astounding your web. I Thanks. http://keira.in/ | http://gurgaonmodels.in/ |http://sofiyaloani.in/ | http://www.rimjhimkhanna.com/

  ReplyDelete
 5. Renub Research is a Market Research and Consulting Company. We have more than 10 years of experience especially in international Business-to-Business Researches, Surveys and Consulting. We provide wide range of business research solutions that helps companies in making better business decisions.

  Market Research
  Latest Market Research Report

  ReplyDelete